E fa'afefea ona fesoasoani le fa'amae'aina o le atigipusa e fa'aleleia atili ai le tulaga lelei o le pusa afifi

E fa'afefea ona fesoasoani le fa'amae'aina o le atigipusa e fa'aleleia atili ai le tulaga lelei o le pusa afifi

O le faʻamaeʻaina o se pusa faʻapipiʻi e iai se sao taua i le faʻaleleia o le lelei o le pusa.
Faʻaleleia Faʻaaliga: Faʻamaeʻaina faiga e pei o le iila poʻo le lamination matte, faʻapipiʻiina o le UV, ma le faʻailoga pepa e mafai ona tuʻuina atu ai se pusa afifiina se foliga manaia ma faʻapolofesa, faʻaalia i luga o fata ma puʻeina ai tagata faʻatau.

Tuuina atu le Puipuiga: Fa'auma faiga e pei o le iila po'o le lamination matte e mafai ona maua ai se isi vaega o le puipuiga i le pusa afifi, e sili atu ona tetee atu i le ofuina ma loimata, susu, ma isi mea tau le siosiomaga.

Faʻaleleia le tumau: O le faʻaogaina o le faʻamaeʻaina o le ufiufi e mafai ona fesoasoani e faʻamalosia le pito i luga o le pusa afifi ma faʻaitiitia le lamatiaga o le faʻaleagaina i le taimi o le taulimaina, felauaiga, poʻo le teuina.

Fausia Mea: Fa'auma fa'agasologa e pei o le embossing po'o le debossing e mafai ona fa'atupuina ai se fa'aafiga i luga o le pito i luga o le pusa fa'apipi'i, fa'aopoopoina se elemene fa'aogaina i le afifiina e mafai ona fa'aleleia atili ai le poto masani fa'alogo a le tagata fa'atau.

Tuuina atu Faamatalaga: Fa'auma faiga e pei o le lomitusi o barcode e mafai ona maua ai fa'amatalaga taua e uiga i le oloa, e pei o lona tau, aso gaosiga, ma isi fa'amatalaga, e fa'afaigofie ai mo tagata fa'atau ona iloa ma fa'atau le oloa.

I le aotelega, faʻamaeʻaina faiga e mafai ona faʻaleleia atili ai le tulaga atoa o se pusa afifiina e ala i le faʻaleleia o foliga vaaia, tuʻuina atu le puipuiga, faʻateleina le tumau, fatuina o mea, ma tuʻuina atu faʻamatalaga taua i le tagata faʻatau.

O faiga fa'auma masani e sefulu nei mo pusa afifiina:

  1. Gloss or Matte Lamination: O se ata iila pe matte e faʻaogaina i luga o le pusa e faʻaleleia ai ona foliga vaaia, maua ai le puipuiga, ma faʻaleleia le tumau.
  2. Spot UV Coating: E ​​faʻaogaina se ufiufi manino ma susulu i vaega filifilia o le atigipusa, e faia ai se eseesega i le va o vaega faʻapipiʻi ma le le faʻapipiʻiina.
  3. Fa'ailoga i'a: O se pepa u'amea po'o se pepa lanu e fa'ailoga i luga o le pusa e fa'aalia ai se fa'aaliga mata'utia.
  4. Embossing: E ​​faia se mamanu maualuga i luga o le pito i luga o le pusa e ala i le oomiina mai totonu, tuʻuina atu i ai se 3D texture.
  5. Debossing: O se mamanu faʻavaivai e faia i luga o le pito i luga o le atigipusa e ala i le oomi mai fafo, tuʻuina atu i ai se 3D texture.
  6. Otiotiina Oti: O se faiga e tipi ese ai se foliga patino mai le atigipusa e faaaoga ai se u'amea maai maai.
  7. Fa'amalama Fa'amalama: E faia se fa'amalama la'ititi i luga o le atigipusa e ala i le tipi ese o se vaega o le atigipusa ma fa'apipi'i se ata palasitika manino i totonu o le pusa.
  8. Fa'a'au: O se fa'asologa o pu laiti po'o ni tipi e faia i luga o le atigipusa e fai ai ni vaega masae po'o se avanoa matala.
  9. Fa'apipi'i: O lo'o fa'apipi'i fa'atasi le atigipusa e fai ai lona siepi ma lona fausaga mulimuli.
  10. Lomitusi Barcode: O lo'o lolomi se fa'ailoga i luga o le atigipusa e fa'ataga ai le fa'aogaina otometi ma le fa'ailoaina o le oloa i totonu.

 

 


Taimi meli: Iul-06-2023