Aisea e filifili ai tekinolosi lolomi UV e customize pusa malo

Aisea e filifili ai tekinolosi lolomi UV e customize pusa malo

A faʻapipiʻi le ata ma tusitusiga i luga o le afifi o le UV, latou te faʻaalia foliga o se maʻa ma sili atu ona lauiloa ma matagofie.E le gata ina faia lenei meapusa malo masanie sili atu ona aulelei, ae e tosina mai ai foi manatu o tagata o loʻo faʻatau.

Ufiufi UV i pusa malo

Lomitusi fa'atasi ma le vaitusi UV, e ta'ua fo'i o le UV offset ink, e fa'ataga ai le gaosiga o pepa fa'apipi'i UV.O lenei faiga lomitusi o lo'o fa'aogaina le fa'atonuga fa'atino e pei o le lomitusi offset.

O le tekinolosi lomitusi mo le ufiufi UV o se la'asaga i luga mai le lomitusi fa'aleaganu'u masani i tulaga lavelave ma le maualuga o fa'amatalaga.Talu ai e tatau ona i ai se faiga faʻamago vaitusi UV e pei o le moli UV faʻapea foʻi ma isi faiga e pei o le mumu, plasme, ma le UV nitro togafitiga ina ia mafai ai ona faʻapipiʻi le vaitusi UV i luga o le pepa uamea.

E masani ona fa'aogaina e tagata le UV lomitusi e fai ai ata, pa'u, oneone, po'o braille i luga o le pito i luga o le afifiina o oloa ina ia mafai ai ona faia fa'amatalaga i luga o le ata filifilia.O isi metotia e mafai ona faʻaaogaina e aofia ai le braille.Pe a faʻapipiʻiina faʻamatalaga UV, o le a tuʻuina atu i oloa ni lagona faʻapitoa faʻapitoa faʻapea foʻi ma ni nuances tulaga ese ma uiga ese.Aemaise lava i oloa e fa'aaogaina mo le afifiina e pei o pusa pepa.

Metotia o le ufiufi UV faʻapipiʻi pusa malo

Lomitusi i le UV atoa, lolomi i le vaega o le UV, ma le lolomi i le UV e ala i le faʻaogaina o le vaitusi faʻapitoa mo le faʻaalia o le UV o faʻaoga masani ia e tolu o le ufiufi UV.

E filifilia e Pisinisi se ituaiga o ufiufi UV atoa po'o se vaega mo a latou oloa e fa'atatau i le fa'aogaina o le oloa.Faatasi ai ma le metotia o le faʻapipiʻiina o le UV, matou te taulaʻi atu i le lanu o mea e pei o logos ma ata.Pe a lolomiina ma se vaega o le UV, e mafai ona matou tuʻufaʻatasia le logo embossing technique ma le faiga lolomi e maua ai se faʻailoga tulaga ese mo pusa malo.

I se faʻatusatusaga, pe a faʻaaogaina tekinolosi e mafai ai ona faʻapipiʻi atoa le UV, e tatau i kamupani ona faʻaogaina le lolomi UV i le atoaga o le pusa pepa.Ona o lenei mea, o le ai ai se si'itaga tele i le tau o le lomitusi ona o le maualuga o le tau o le vaitusi UV fa'atusatusa i le tau o le vaitusi fa'a-offset masani.

O se taunuuga, o le auala lolomi UV e masani ona faʻaaogaina mo le tele o tulaga maualugapusa malo taugata, e aofia ai ae le gata i pusa teuteu, pusa teuteu, ma afifi meaalofa.

Fa'aleleia le igoa fa'ailoga ile tekonolosi lolomi UV

Ona o lona faatosina, tasi-o-a-ituaiga uiga lelei, ma le maualuga maualuga o le atamai, o le UV lomitusi auala e faʻaaogaina e le tele o pisinisi mo le gaosiga o latou lava faʻailoga.lolomi pusa malolomiga.O se taunuuga, o le faʻaaogaina o lenei tekinolosi lomitusi ua faʻateleina le lauiloa i le maketi faʻatauvaʻa o loʻo i ai i totonu o le fale lomitusi.

 


Taimi meli: Sep-06-2022